Spelmarknaden värderas till cirka 3 000 miljarder kronor årligen, hutlösa summor som vittnar om spelandets omåttliga popularitet. Digitaliseringen banar väg för onlinespelen som växer med rasande fart hela tiden.

Marknadens största spelbolag

Om man ser till vilka spelbolag som har de största intäkterna online så är de i ordningsföljd: William Hill, Bet365, Ladbrokes, BetFair, Bwin och Unibet. Samtliga av dem spelbolagen har flest kunder i Storbritannien, men är även enormt stora utanför England.

William Hill

William Hill är ett välkänt namn inom spelindustrin och är också noterat på Londonbörsen. Spelbolaget har utvecklat spelutbudet online sedan sent 90-tal och erbjuder numera ett komplett spelutbud på nätet, utöver det har William Hills över 2 200 vadslagningsbutiker i England.

Gediget spelutbud

William Hills framgångar grundar sig i det breda spelutbudet och de underhållande vadslagningarna, allt från hästkapplöpning till Oscarsgalan är möjligt att spela på William Hill. Givetvis kan du också spela på mycket annat däremellan.

Spela William Hill på dina mobila enheter

Det går utmärkt att spela på spelbolaget William Hill via din mobil eller surfplatta, du surfar enkelt in på deras mobila webbsajt eller så kan du ladda hem deras spel app i din Play Butik på ett snabbt och smidigt sätt. William Hill är ett innovativt spelbolag som satsat stort på användarvänlighet, mjukvara, funktionalitet och effektivitet. Du som kund spelar med hög kvalitet på William Hills sajt oavsett om du sitter hemma vid datorn eller om du befinner dig på tåget hem från jobbet och spelar från mobilen.

Kundsupport, insättning och licens

För att din spelupplevelse ska vara så trygg som möjligt så har William Hill en kundsupport som är öppen dygnet runt. Kundsupporten finns tillgängliga för att besvara dina frågor och funderingar rörande ditt spelande på William Hill.

Insättning och uttagsmöjligheterna omfattas av de vanligaste metoderna och är alltså VISA, Mastercard, NETELLER, Moneybookers och PayPal. William Hill har licens från Gibraltar och kan således erbjuda dig som spelare skattefria vinster.